Zorgverzekeraar UMC

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar UMC? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van UMC of klik op het betreffende logo voor de website.

UMC
Zorgverzekeraar UMC maakt deel uit van co√∂peratie VGZ, dit betekent dat het geen winstoogmerk heeft. Mensen bij het UMC werken bij een universitair medisch centrum. Als je werkt in de zorg, zorgt de UMC Zorgverzekering voor jou. De zorgverzekering is samengesteld met verzekerden en vertegenwoordigers van alle UMC’s. Hierbij krijg je ook korting voor jou en jouw gezinsleden. UMC maakt gebruik van een wachtlijstbemiddeling, hierdoor kan de zorgverzekeraar kijken waar je het snelst geholpen kan worden.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van UMC voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van IZAzijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is IZA via telefoon en chatbox bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je UMC vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.