Zorgverzekeraars vergelijken

Op Zorgvergelijker.nl vergelijk je niet alleen zorgverzekeringen, maar kun je ook zorgverzekeraars vergelijken. Op deze pagina vind je een overzicht van zorgverzekaars die in 2020 een zorgverzekering aanbieden. Ruim 85% van de zorgverzekeringen worden aangeboden door vier concerns: CZ,  Menzis,  VGZ en Zilveren Kruis (Achmea).  Wil je meer informatie over een specifieke zorgverzekeraar, klik dan op het betreffende logo.

Zorgverzekeraars vergelijken

 Overzicht zorgverzekeraars

 CZ

CZ is één van de grotere concern in Nederland die verzekeringen aanbiedt. CZ onderscheid daarbij de volgende zorgverzekeraars: CZ, CZ-direct, Just, Nationale Nederlanden en tot slot Ohra. Meer weten over een specifieke zorgverzekeraar, klik dan op het betreffende logo.

 Menzis

Eén ander populair concern die in Nederland verzekeringen aanbiedt, is Menzis. Zij onderscheiden de volgende zorgverzekeraars: Anderzorg, HEMA, Menzis en PMA (collectief). Meer weten over een specifieke zorgverzekeraar, klik dan op het betreffende logo.

 VGZ

VGZ is een concern die ook veel verschillende verzekeringen aanbiedt.  VGZ onderscheid de volgende zorgverzekeraars: Bewuzt Zorgverzekering, IZA, IZZ Zorgverzekering, UMC, UnitedConsumers (collectief), Univé, VGZ en Zekur.

 Zilveren Kruis (Achmea)

Eén van de andere grotere concerns die in Nederland verzekeringen aanbiedt, is Zilveren Kruis (Achmea). Zij onderscheiden daarbij de volgende zorgverzekeraars: Avéro Achemea, De Friesland Zorgverzekeraar, FBTO, Interpolis, OZF, Prolife Zorgverzekeringen, Zilveren Kruis en Zilveren Kruis ZieZo. Meer weten over een specifieke zorgverzekeraar, klik dan op het betreffende logo.

 Overige zorgverzekeraars

Naast de hierboven benoemde concerns zijn er nog kleinere concerns die verzekeringen aanbieden: ASR, DSW, ENO, IptiQ, ONVZ en Zorg en Zekerheid. Bekijk onderstaand overzicht van zorgverzekeraars per concern:

 Zorgverzekeraars vergelijken

Het is mogelijk om tot 31 december mogelijk zorgverzekeraars te vergelijken, je huidige zorgverzekering op te zeggen en over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Bekijk en vergelijk de voorwaarden per zorg zorverzekeraar en/of maak gebruik van de zorgvergelijker.


Meer dan 80.000 bezoekers hebben gebruik gemaakt van Zorgvergelijker.nl