Zorgverzekeraar ZorgDirect

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar ZorgDirect? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van ZorgDirect of klik op het betreffende logo voor de website.

ZorgDirect
Met een verzekering van ZorgDirect kun je bij elk ziekenhuis en bijne elke zorgverlener terecht in Nederland. ZordDirect is deel van het concern ENO, dit betekent dat de verekeraar 50% korting biedt op Fitchannel.com. Met de aanvullende verzekering Slim heb je de noodzakelijke aanvulling op je basisverzekering met een aantal belangrijke vergoedingen voor een lage premie. Denk aan een ruime vergoeding voor fysiotherapie. De aanvullende verzekering Slim kost €8,50 per maand.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van ZorgDirect voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van ZorgDirect zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is ZorgDirect ook via telefoon, Whatsapp en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je ZorgDirect vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.