Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van Zorg en Zekerheid of klik op het betreffende logo voor de website.

Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid is een regionale verzekeraar die dicht bij de mensen staat. Voor de verzekeraar is de juiste zorg op de juiste plek belangrijk. Binnen de organisatie is er een Ledenraad en klantenpaneel. Het ledenraad bestaat uit verzekerden die meebeslissen over de bedrijfsvoering van Zorg en Zekerheid. De organisatie werkt zonder winstoogmerk, dit betekent dat je een lage premie krijgt met gunstige voorwaarden. Ook organiseert de organisatie samen met partners diverse projecten om de regio gezond te maken. Zorg en Zekerheid onderneemt tal van iniatieven met regionale organisaties. Ze zetten zich in voor gezonde voeding, beweging en ontspanning. Daar zet de organisatie zich elke dag voor in.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van Zorg en Zekerheid voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Zorg en Zekerheid zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is Zorg en Zekerheid ook via telefoon en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Zorg en Zekerheid vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.