Zorgverzekeraar Zilveren Kruis

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar Zilveren Kruis? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van Zilveren Kruis of klik op het betreffende logo voor de website.

Zilveren Kruis
Zilveren Kruis zet zich elke dag in voor gezondheid van haar klanen. Hierbij wilt de verzekeraar ook dat mensen die (chronisch) ziek zijn een beter leven kunnen ervaren. Volgens Zilveren Kruis is gezondheid meer dan alleen niet-ziek zijn, hierbij hoort ook bewegen, gezond eten, etc. Als klant van Zilveren Kruis ben je automatisch lidt van vereniging Achmea. Achmea is de grootste aandeelhouder (65%) van het bedrijf. De vereniging zorgt ervoor dat de zorgverzekeraar financieel gezond blijft.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van Zilveren Kruis voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Zilveren Kruis zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is Zilveren Kruis ook via telefoon, Whatsapp, e-mail en post bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Zilveren Kruis vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.