Zorgverzekeraar Zilveren kruis ZieZo

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar Zilveren Kruis ZieZo? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van ZieZo of klik op het betreffende logo voor de website.

Zilveren Kruis ZieZo
Bij ZieZo wordt u een scherpe premie aangeboden, doordat u alles online regelt. Ook bestelt u medicijnen en een aantal hulpmiddelen online; bij een geselecteerde leverancier. Hierdoor hebben de ZieZo basisverzekeringen een lagere prijs. U kunt uw nota’s declareren met uw smartphone via hun app of via ‘mijn Zilveren Kruis’. Zilveren Kruis gaat met deze functies mee met de tijd van nu en richt zich op de toekomst. Ze proberen mee te denken met de wensen van de klanten van tegenwoordig. ZieZo biedt u basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van Zilveren Kruis voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Zilveren Kruis  zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is Zilveren Kruis ook telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Zilveren Kruis vergelijken met andere zorgverzekeraars, dan raden we je aan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.