Zorgverzekeraar Zekur

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar Zekur? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van Zekur of klik op het betreffende logo voor de website.

Zekur
Zorgverzekeraar Zekur is een merk van Univ√©, je vindt verzekeringen voor de zorg, wonen, je auto, motor en fiets en verzekeringen voor zzp’ers. Zekur’s missie is om terug te gaan naar de kern van een verzekering, onverwachte gebeurtenissen. Het gaat hier om de kosten die je zelf niet kunt betalen. Zodat je geen onbetaalbare risico’s loopt. Doormiddel van eigen risico’s houdt de zorgverzekeraar de mogelijkheid om de onbetaalbare risico’s te betalen, maar je kan bij sommige verzekeringen de eigen risico afkopen. Zekur vergoed 100% van de kosten als je bij een gecontracteerde zorgverlener langs gaat. Daarnaast worden zoveel mogelijk verzekeringen gebundeld.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van Zekur voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Zekur zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is Zekur ook via telefoon en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Zekur vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.