Zorgverzekeraar VvAA

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar VvAA? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van VvAA of klik op het betreffende logo voor de website.

VvAA
124.000 zorgverleners zijn lid van VvAA. Met elkaar zijn zij 100% aandeelhouder van de VvAA groep. De organisatie is gericht op het ondersteunen van zorgverleners in elke fase van hun leven, met specifieke diensten, ontwikkeld voor en door zorgverleners. Kwaliteit is van groot belang voor VvAA, daarom stelt ze belang bij jouw mening over de organisatie. Klanten zijn tevreden met VvAA door de deskundigheid en professionaliteit van de medewerkers. Volgens het klanttevredenheidsonderzoek scoort VvAA al meerdere jaren in de top 3 beste verzekeraars van Nederland.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van VvAA voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van VvAA zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is VvAA ook via telefoon, Whatsapp, chatbox en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je VvAA vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.