Zorgverzekeraar VGZ

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar VGZ? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van VGZ of klik op het betreffende logo voor de website.

VGZ
VGZ zet zich dagelijks in om de zorg nu en in de toekomst goed en voordelig te houden. De zorg in Nederland is goed, en dat wil VGZ zo houden, want goede zorg is voor iedereen onmisbaar. VGZ zet zich al meer dan 5 jaar samen met zorgverleners in voor betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten om het weinige personeel en stijgende kosten te bestrijden. Dit noemt de coöperatie Zinnige zorg. De zorgverzekeraar stimuleert niet alleen zichzelf, maar ook andere zorginstellingen om deze slimme initiatieven van zorgverleners uit ziekenhuizen, GGZ-instellingen en thuiszorgorganisaties over te nemen. Als consument bij VGZ gaat 97% van je premie direct naar de zorg en 20% daarvan naar innovatieve oplossingen in de zorg.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van VGZ voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van VGZ zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is VGZ ook via telefoon, chatbox en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je VGZ vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.