Zorgverzekeraar Univé

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar Univé? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van Univé of klik op het betreffende logo voor de website.

Univé
”Elkaar helpen, ook als het even iets minder gaat.” Daar staat Univé voor. Als coöperatie gaat het bij Univé om risico’s delen. Risico’s die de medemens niet alleen kan of wilt doorstaan. Samenwerken geeft rust en zekerheid. De regionale coöperaties met deze gedachtegang vormen de basis voor Univé. Univé staat altijd klaar om je te helpen en met zo’n 110 winkels is er altijd een adviseur in de buurt. De adviseurs van Univé informeren, sturen en helpen klanten opweg naar verzekeringen die passen bij hun financiële situatie.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van Univé voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Univé zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is Univé telefonisch bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Univé vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.