Zorgverzekeraar United Consumers

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar United Consumers? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van United Consumers of klik op het betreffende logo voor de website.

United Consumers
United Consumers werkt samen met VGZ, ENGIE, De Hartstichting en ruim 600 Tankstations in Nederland. Sinds de oprichting in 2000 is de zorgverzekeraar met één doel bezig: u verlichten in uw vaste lasten. Als consumentencollectief is United Consumers er voor iederen, hierdoor kan je zonder werkgever aansluiten. UnitedConsumers biedt u voordeel op energie, brandstof, verzekeringen en GSM abonnementen. Daarmee heb je meer over voor wat je echt blij maakt. De zorgverzekeraar maakt gebruik van direct korting uit betalen. Consumenten kunnen op elk moment persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. Ze zien ook per product hoeveel zij hebben bespaard. Met één druk op de knop kunnen ze het gespaarde bedrag – of een deel ervan – op hun bankrekening laten uitbetalen.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van United Consumers voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van United Consumers zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is United Consumers ook telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je United Consumers vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.

Zorgverzekeraar United Consumers