Zorgverzekeraar Salland

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar Salland? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van Salland of klik op het betreffende logo voor de website.

Salland
Salland geeft klanten de optie om zich aan te sluiten bij Fitchannel.com en korting op de kleding van Sportdirect.com. Als jouw sportclub meedoet aan de Salland Clubactie krijg je 7% korting op verzekeren. Daarbij komt ook nog kijken of jouw bedrijf of vereniging een collectief contract afgesloten heeft met Salland. Zo ja, dan profiteer je van een aantrekkelijke korting op jouw aanvullende verzekering en tandartsverzekering.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van Salland voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Salland zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is Salland ook via telefoon, Whatsapp en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Salland vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.