Zorgverzekeraar Promovendum

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar Promovendum? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van Promovendumof klik op het betreffende logo voor de website.

Promovendum
Promovendum beschrijft zichzelf in het kort: lage premies én kwaliteit. De verzekeraar richt zich op de doelgroep hoger opgeleiden. Promovendum heeft als doelgroep hoger opgeleiden omdat zij minder schade maken. Hierdoor kan de verzekeraar lagere premies bieden en uitstekende voorwaarden. Hoger opgeleid is voor Promovendum: iedereen met een wo-, hbo-, vwo- of havo-diploma. De zorgverzekeraar toont belang aan klanttevredenheid, arme landen helpen en constant (door)groeien en ontwikkelen. Hieruit staat service op nummer 1.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van Promovendum voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Promovendum zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is Promovendum ook via telefoon, chatbox, post en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Promovendum vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.