Zorgverzekeraar PNOzorg

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar PNOzorg? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van PNOzorg of klik op het betreffende logo voor de website.

PNOzorg
PNOzorg is dé specialist in zorgverzekeringen voor mensen in de media en creatieve sector. Je krijgt bij de verzekeraar de vrijheid om zelf een ziekenhuis te kiezen en je betaalt niks extra. PNOzorg’s visie is een goede gezondheid, zeker voor professionals die volop in het leven staan. De zorg van PNOzorg betekent: optimale keuzevrijheid, persoonlijke service en kwaliteit van zorg. Sinds 2018 werkt PNOzorg samen met ONVZ. Dat betekent dat de aanvullende zorgverzekeringen van PNOzorg nu gelijk zijn aan die van ONVZ. De samenwerking tussen PNOzorg en ONVZ heeft voor jouw premie een positief effect.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van PNOzorg voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van PNOzorg zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is PNOzorg ook via telefoon en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je PNOzorg vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2020.