Zorgverzekeraar PMA

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar PMA? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van PMA of klik op het betreffende logo voor de website.

PMA
PMA werkt sinds 2006 werkt zorgverzekeraar Menzis met zorgverzekeraar PMA. U betaalt de premie aan Menzis. Menzis keert de vergoedingen uit en verleent de service, maar uw premie is via PMA een stuk lager. Als je kiest voor PMA krijg je een korting op andere verzekeringen waaronder: auto-, woon-, reisverzekering en meer. De zorgverzekeraar heeft geen winstoogmerk en heeft geen aandeelhouders en winstuitkeringen. Zo wordt 97,8% van de premie uitgegeven aan zorg uit de basisvergoeding.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van PMA voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van PMA zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is PMA telefonisch bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je PMA direct vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.