Zorgverzekeraar ONVZ

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar ONVZ? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van ONVZ of klik op het betreffende logo voor de website.

ONVZ
ONVZ gelooft in vrijheid. Vrijheid om jouw eigen keuzes te maken. Vrijheid om te doen wat je wilt doen. Voor ONVZ zijn deze kernwaarden de basis van het bedrijf: Vrijheid, Kwaliteit, Gemak, Betrouwbaar en Persoonlijk. Het bedrijf heeft geen winstoogmerk, ONVZ streeft geen financiële winst na. Met zorg- en preventieverzekeringen van top kwaliteit geeft ONVZ jouw de vrijheid om zelf keuzes te maken. De labels van ONVZ zijn: ONVZ, PNOzorg en VvAA zorgverzekering.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van ONVZ voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van ONVZ zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is ONVZ ook via telefoon en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je ONVZ vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.