Zorgverzekeraar Ohra

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar OHRA? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van Ohra of klik op het betreffende logo voor de website.

Zorgverzekeraar OHRA
Bij OHRA kunt u terecht voor een scherpe premie en uitgebreide zorgkeuze wat snel wordt geregeld. De zorgverzekeraar biedt verschillende services aan. OHRA denkt met u mee om u zo goed mogelijk te helpen en te bepalen welke verzekering het beste bij u past. Door zo veel mogelijk services aan te bieden is het doel om u thuis te laten voelen bij de zorgverzekeraar.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van OHRA voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Interpolis zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is OHRA ook telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Ohra vergelijken met andere zorgverzekeraars, dan raden we je aan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2020.