Zorgverzekeraar National Academic

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar National Academic? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van National Academic of klik op het betreffende logo voor de website.

National Academic
National Academic is graag maatschappelijk betrokken met de wereld. Samenwerkend met Stichting ‘t Groenland investeren ze in ontwikkelingslanden. De zorgverzekeraar investeert in scholen bouwen, kindertehuizen en ziekenhuizen in delen van Africe, Azië en Europa. Bij National Academic krijg je een gratis tandongevallenverzekering, dit betekent dat schade aan uw gebit na een ongeval tot €10000,- wordt vergoed.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van National Academic voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van National Academic zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is National Academic ook via telefoon, chatbox, post en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je National Academic vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.