Zorgverzekeraar Menzis

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar Menzis? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van Menzis of klik op het betreffende logo voor de website.

Menzis
De juiste zorg, op de juist plek, op het juist moment, op de juiste manier. Dat is de visie van Menzis. Zorgverzekeraar Menzis spant zich daar niet alleen voor in, maar heeft er ook een mening over. Menzis maakt zich sterk in de 5 regio’s: achterhoek, noord, midden, twente en west. Menzis staat tegen schulden, hierom werkt de zorgverzekeraar naar een schuldenvrij bestaan. Dit doet Menzis door een betalingsregeling op maat, gespreid betalen van het eigen risico, de collectieve zorgverzekering voor minima of tips via de online gezondheidscoach SamenGezond. Sinds 2006 werkt zorgverzekeraar Menzis met zorgverzekeraar PMA. U betaalt de premie aan Menzis. Menzis keert de vergoedingen uit en verleent de service, maar uw premie is via PMA een stuk lager.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van Menzis voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Menzis zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is Menzis via telefoon en chatbox bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Menzis vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.