Zorgverzekeraar IZZ

 Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar IZZ? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van IZZ of klik op het betreffende logo voor de website.

IZZ
IZZ maakt zich sterk voor een gezonde zorgsector en een gezonder Nederland. Als belangenbehartiger van mensen in de zorg wil IZZ de gezondheid en inzetbaarheid van mensen in de zorg verbeteren. Dat doen ze met de eigen IZZ Zorgverzekering en Gezong werke in de zorg programma. Bij IZZ krijg je hulp om goed voor jezelf te zorgen. Hierdoor blijf je gezond, energiek en met plezier werken. De IZZ Zorgverzekering wordt zorgvuldig afgestemd op de gezondheidsrisico’s van het werk in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie of vervangende mantelzorg.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van IZZ voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van IZZ  zijn ten alle tijde leidend.  Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is IZZ telefonisch bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je IZZ vergelijken met andere zorgverzekeraars, dan raden we je aan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.