Zorgverzekeraar IZA

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar IZA? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van IZA of klik op het betreffende logo voor de website.

IZA
IZA zorgverzekering zorgt al bijna 70 jaar voor werknemers en gezinnen en maakt deel uit van co√∂peratie VGZ. De zorgverzekeraar heeft geen winstoogmerk, dit betekent voordelige premies. IZA-verzekerden zijn tevreden over niet alleen de lage premies, maar ook de duidelijke informatie, service en klantvriendelijkheid. Daarnaast heeft IZA volop keuzevrijheid in aanvullende pakketten en zorgverleners. Zorgverzekeraar IZA omarmt het begrip ”Positieve Gezondheid” van de arts-onderzoeker Machteld Huber. Met de informatie over preventie en vergoeding voor preventie kan de zorgverzekeraar helpen aan de gezondheid van organisaties. Hierdoor blijven alle medewerkers gezond en veerkrachtig.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van IZA voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van IZA zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is IZA via telefoon en chatbox bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je IZA vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.