Zorgverzekeraar inTwente

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar inTwente? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van inTwente of klik op het betreffende logo voor de website.

inTwente
inTwente vindt dat het regelen van een zorgverzekering veel simpeler en socialer kan. De zorgverzekeraar staat voor een eerlijke verdeling van zorgkosten. Één polis en voor iedereen dezelfde prijs. Met een zorpas van inTwente ben je in elk ziekenhuis binnen Nederland welkom. Iedereen heeft dezelfde eigen risico, volgens inTwente is de huidige eigen risico zijn doel voorbij geschoten. Mensen die zorg nodig hebben komen vaak in de financiële problemen door de hoogte van het verplicht eigen risico. Daar is het eigen risico niet voor bedoeld. Om deze stelling kracht te geven hanteert inTwente € 10,- lager eigen risico dan landelijk is vastgesteld. Samen met DSW Zorgverzekeraar biedt inTwente inwoners van Twente een zorgverzekering zoals die eigenlijk bedoeld is.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van inTwente voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van inTwente zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is inTwente ook via telefoon en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je inTwente vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.