Zorgverzekeraar HEMA

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar HEMA? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van HEMA of klik op het betreffende logo voor de website.

HEMA
HEMA heeft een groot assortiment aan verzekeringen naast de zorg. De zorgverzekeraar wil de consument een voordelige premie geven. Hier kan je makkelijk mee werken. Iedereen is welkom bij HEMA zorgverzekering, er wordt geen criteria gebruikt voor ansluitingen. HEMA geeft ook 10% korting aan consumenten in alle winkels en online. Daarnaast houdt HEMA ook rekening tijdens een behandeling met religieuze en culturele gebruiken of levensovertuiging. De basisverzekering van HEMA is een combinatiepolis. De polis lijkt veel op een naturapolis. Je krijgt gecontracteerde zorg 100% vergoed. Het aantal zorgverleners waar je terecht kunt, is dan ook erg groot. Mocht je naar een zorgverlener willen die niet is gecontracteerd dan wordt 75% van de kosten alsnog vergoed.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van HEMA voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van HEMA zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is HEMA via klantenservice op de website bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je HEMA vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.