Zorgverzekeraar FBTO

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar FBTO? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van FBTO of klik op het betreffende logo voor de website.

FBTO
FBTO staat voor vrijheid, ieder mens is namelijk uniek. Daarnaast is FBTO ook een deel van Achmea, de grootste verzekeringsgroep van Nederland. Kies je een naturapolis bij FBTO? Dan krijg je 100% vergoed bij gecontracteerde zorgverleners en 75% daarbuiten. Bij de restitutiepolis krijg je 100% vergoed bij alle zorgverleners en ziekenhuizen, je betaalt maar € 6,- extra per maand voor. Je kan bij FBTO ook korting op je zorgpremie vragen, als je hiervoor kiest krijg je een hogere eigen risico. FBTO biedt ook nog een budgetpolis aan, hiermee betaal je minder dan de naturapolis, maar je bent bij minder zorgverleners en ziekenhuizen verzekerd.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van FBTO voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van FBTO zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is FBTO ook via telefoon, Whatsapp, chatbox en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je FBTO vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.