Zorgverzekeraar DSW

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar DSW? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van DSW of klik op het betreffende logo voor de website.

DSW
DSW is een onafhankelijke, eigenzinnige zorgverzekeraar uit Schiedam. Met zo’n 600.000 klanten maakt dit DSW de grootste van de kleine zorgverzekeraars. Elk jaar deelt DSW als eerste de zorgpremie in Nederland, hierin zijn ze koploper. DSW is liever principeel dan commercieel, de gezondheidszorg boven het eigen belang. DSW vindt dat iedereen, ongeacht leeftijd, gezondheid of financiële mogelijkheden, tegen gelijke voorwaarden van goede zorg verzekerd moet zijn. Hierom maakt DSW niet gebruik van medische selectie. Volgens de zorgverzekeraar zijn de echte helden alle mensen die elke dag aan het bed staan om mensen te helpen. Daarom werkt DSW samen met zorgverleners aan groot en klein schalige projecten om de zorg te verbeteren. Vaak is de DSW stichting Phoenix hiermee betrokken.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van DSW voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van DSW zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is DSW ook via telefoon, Whatsapp, chatbox en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je DSW vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.