Zorgverzekeraar Ditzo

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar Ditzo? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van Ditzo of klik op het betreffende logo voor de website.

Ditzo
Ditzo biedt u veel verzekeringen, van woonverzekeringen tot reisverzekeringen en uitvaartverzekeringen. De verzekeraar is breed en wilt zo goed mogelijk in je behoeften voorzien. Zo heb je Pechvogelhulp ongevallendekking: tot € 10.000 extra vergoeding na een ongeval. Bij Ditzo heb je zeer voordelige basisverzekering met keuze uit Goede Keuze of Vrije Keuze. Ook zijn ze de meest duurzame zorgverzekeraar van Nederland. Ditzo helpt je bij het maken van gezonde keuzes op je eigen manier. Met het a.s.r. Vitality programma helpen ze je meer te bewegen en word je hiervoor beloond: een steuntje in de rug voor het maken van gezonde keuzes.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van Ditzo voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Ditzo zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is Ditzo ook telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Ditzo vergelijken met andere zorgverzekeraars, dan raden we je aan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.