Zorgverzekeraar De Friesland

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar De Friesland? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van De Friesland en de verschillende verzekeringspakketten die je bij deze zorgverzekeraar kunt afsluiten.

De Friesland
Met uitgebreide vergoedingen en basisverzekeringen om gemakkelijk uit te breiden met een aanvullende verzekering is zorgverzekeraar De Friesland in staat om de juiste en passende zorg aan te bieden. De missie van de zorgverzekeraar is om mensen samen in beweging te laten komen en ervoor zorgen dat het voor iedereen betaalbaar en effectief is.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van De Friesland voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Interpolis zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is De Friesland telefonisch bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je De Friesland vergelijken met andere zorgverzekeraars, dan raden we je aan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.