Zorgverzekeraar CZ

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar CZ? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van CZ. Of klik op het betreffende logo voor de website.

CZ
CZ is een zorgverzekeraar zonder oogwinstmerk. Hun missie is: zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk houden voor iederéén. Bij CZ staan verzekerden voorop. CZ streeft ernaar om alles rond hun zorgverzekeringen eenvoudig en gemakkelijk te maken. Daarnaast bieden ze persoonlijke begeleiding naar goede zorg. Iedere dag wordt er gewerkt aan het beschikbaar maken en houden van goede zorg voor iedereen die het nodig heeft. Ook doet CZ aan digitalisering, de zorgverzekeraar verkent deze, samen met het zorgveld en wetenschap.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van CZ voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van CZ  zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is CZ ook telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je CZ vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2023.