Zorgverzekeraar CZ direct

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar CZ direct? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van CZ direct of klik op het betreffende logo voor de website.

CZ direct
CZ direct is een aangepaste verzekering van zorgverzekeraar CZ. Hun missie blijft hetzelfde: zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk houden voor iederéén. CZ direct is geheel online, maar ontbreekt een paar belangrijke vergoedingen van CZ. Hieronder vallen: Alternatieve geneeswijzen, brillen, extra diëtiek, extra kraamzorg, hoortoestellen, huidtherapieën wn orthodontie.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van CZ direct voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van CZ zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is CZ ook telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je CZ direct vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2023.