Zorgverzekeraar Besured

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar Besured? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van Besured of klik op het betreffende logo voor de website.

Besured
Besured is een zorgverzekeraar speciaal voor studenten en young professionals onder VGZ. Ook als je geen student of young professional bent, kan je terecht bij Besured. Besured maakt gebruik van een starterspakket en het eerste gesprek kost je niks. Je mag zelf de dekkingen kiezen en daarbovenop krijg je ook nog een combinatiekorting. Bij Besured kunnen student en young professionals in één keer inboedel-, reis- en aanspraakelijkheidsverzekering afsluiten.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van Besured voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Besured zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is Besured ook via telefoon, chatbox en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Besured vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.