Zorgverzekeraar AZVZ

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar AZVZ? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van AZVZ of klik op het betreffende logo voor de website.

AZVZ
Zorgverzekeraar AZVZ is voor zeevarenden in de koopvaardij, zeevisserij, zeegaande waterbouw, studenten zeevaartscholen, gepensioneerde zeevarenden, opvarenden in de binnenvaart, varenden niet-zeegaande waterbouw, walpersoneel van rederijen en gezinsleden van deze genoemde groepen. AVZV heeft geen winsoogmerk, en door collectieve overeenkomsten met maritieme sectoren profiteer je van gunsitge premies en voorwarden. Sinds 2011 is AZVZ label van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid in Leiden.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van AZVZ voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van AZVZ zijn ten alle tijde leidend. Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is AZVZ ook via telefoon en e-mail bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je AZVZ vergelijken met andere zorgverzekeraars, gebruik dan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2020.