Zorgverzekeraar Aevitae

Op zoek naar aanvullende informatie over zorgverzekeraar Aevitae? Zorgvergelijker.nl geeft je niet alleen een overzicht van de premies voor de basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Lees hier ook meer over de kenmerken van Aevitae of klik op het betreffende logo voor de website.

Aevitae
Aevitae wil de dingen ‘net aeven anders’ doen. De verzekeraar wil er voor je zijn en meedenken. Niet alleen rondom de keuze van de best passende zorgverzekering, maar ook manieren waarop je gezond en fit kunt blijven. Verzekeren gaat om mensen en dit vertaalt Aevitae door je persoonlijk telefonisch te woord te staan. Iemand die met jou op zoek gaat naar het juiste antwoord en de beste passende oplossing.

Aevitae is een verzekeraar gespecialiseerd in collectieve en geïndivualiseerde voorzieningen voor werkgevers en werknemers. Hierbij leveren ze maatwerk voor zowel ondernemingen als consumenten. Aevitea werkt daarin samen met andere verzekeraars en is een volmachtbedrijf. Met andere woorden zijn zij zelf geen risicodrager, maar bieden verzekeringen aan van een aantal gerenommeerde verzekeraars zoals Avéro Achmea en VGZ. Aevitae is daarbij volmachthouder.

Kiezen beste zorgverzekering
Raadpleeg de website van Aevitae voor aanvullende informatie over de verzekeringspakketten die zij aanbieden. Aan de vergelijking op zorgvergelijker.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen en voorwaarden op de website van Aevitae  zijn ten alle tijde leidend.  Controleer daarom de werkelijke dekking van de verzekering altijd bij de verzekeraar voordat je een verzekering afsluit. Voor vragen en advies is Aevita telefonisch bereikbaar.

Weloverwogen keuze met Zorgvergelijker.nl
Wil je Aevitae vergelijken met andere zorgverzekeraars? We raden je dan aan de algemene vergelijker op zorgvergelijker.nl te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk informatie te bekijken van andere verzekeraars. Met deze informatie hoopt Zorgvergelijker.nl je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze van een zorgverzekering voor 2021.