Review Zorgvergelijker.nl

Zorgvergelijker.nl heeft de afgelopen zes jaar geïnvesteerd in het maken van een overzichtelijke website met (zorg-) informatie en het aanbieden van een zorgvergelijker.  Waar inmiddels bijna 80.000 mensen gebruik hebben gemaakt van Zorgvergelijker.nl, zijn we dit recent gestart met een review-mogelijkheid.

Hebben wij jou kunnen helpen?

Wij hopen dat de zorgvergelijker, de stapsgewijze toelichting op deze vergelijker, antwoorden op veel gestelde vragen en nieuwsberichten een steentje hebben bijgedragen aan een weloverwogen keuze voor jouw zorgverzekering in 2021. De komende dagen werken wij aan aanvullende berichten en informatie die je kunt gebruiken bij een keuze voor een zorgverzekerig.  Heb je inhoudelijke vragen over een zorgverzekering en de getoonde paketten in de zorgvergelijker, neem dan contact op met de zorgvergelijker(s) waar je voorkeur naar uit gaat (zie ook de toelichting op de over-ons-pagina).

Review Zorgvergelijker.nl

Help jij ons met een review?

Heeft de zorgvergelijker en alle ondersteunende informatie op Zorgvergelijker.nl jou dit jaar of de afgelopen jaren geholpen, dan waarderen we het als je dit kenbaar maakt op onze reviewpagina.  Het plaatsen van een (korte) review kan ook zonder vermelding van jouw naam. Jouw review geeft ons de mogelijkheid Zorgvergelijker.nl onder meer mensen onder de aandacht te krijgen en jou in de toekomst van (nog) meer betere informatie te voorzien.

Wij wensen je vanuit Zorgvergelijker.nl fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2021!

Wil je een review achterlaten? Dat kan middels de button aan de linkerzijde.

 

Review
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zorgvergelijker.nl | Vergelijken zorgverzekeringen 2023
Average rating:  
 0 reviews