DISCLAIMER

Op de website Zorgvergelijker.nl is deze disclaimer van toepassing. Dit geldt zowel voor de inhoud als voor het gebruik van de website. Met het gebruik van de website Zorgvergelijker.nl accepteert je de door ons opgestelde disclaimer en de Privacy policy.

Aansprakelijkheid

Zorgvergelijker.nl verstrekt algemene informatie en nieuws over zorgverzekeringen. Er wordt veel aandacht besteed aan een actuele en correcte informatieverstrekking op de website. Toch kunnen er onjuistheden en onvolkomenheden op voorkomen. Hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend. Gebruik van de informatie op Zorgvergelijker.nl is op eigen rekening en risico. Mocht je toch een onjuistheid of onvolkomenheid constateren, dan waarderen we het als hier melding van wordt gemaakt op info@zorgvergelijker.nl

 

Zorgvergelijker

Zorgvergelijker.nl maakt gebruik van de vergelijkingstool van Overstappen.nl.  Overstappen heeft als doel consumenten te helpen verzekeringen op een onafhankelijke en overzichtelijke manier te vergelijken. Dit door middel van geavanceerde vergelijkingsmodules met correcte en kwalitatieve data. Via deze vergelijkingstool is het mogelijk verschillende zorgverzekeringen en zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken op basis van meerdere criteria.

Zorgvergelijker.nl vergelijkt dus geen zorgverzekeringen en kan niet aansprakelijke worden gesteld voor onjuistheden in de vergelijkingstool. De beslissingen die bezoekers van Zorgvergelijker.nl en de zorgvergelijkers nemen, zijn altijd op eigen risico van de bezoekers, ook wanneer deze gebaseerd zijn op informatie van deze website. Voor meer informatie over de werkwijze van de vergelijkingstool van Overstappen.nl., verwijzen wij je naar de toelichting weergeven in de tool.

 

Geen advisering

Zorgvergelijker.nl verstrekt alleen nieuws en algemene informatie over zorgverzekeringen en adviseert niet. De verzekeraar is te allen tijde jouw aanspreekpunt voor inhoudelijke vragen over zorgverzekeringen en de getoonde pakketten in de zorgvergelijker. Het is bovendien niet mogelijk om via de vergelijkingstool of Zorgvergelijker.nl verzekeringen af te sluiten. Hiervoor kun je terecht bij de betreffende zorgverzekeraar.

 

Auteursrecht en intellectueel eigendomsrecht 

Zorgvergelijker.nl behoud alle rechten over teksten, beeldmateriaal en overige content wat op de website staat. De inhoud en overige content op deze website mag niet zonder schriftelijke toestemming van zorgvergelijker.nl worden verveelvoudigd op welke wijze dan ook. De inhoud op de website Zorgvergelijker.nl mag de website op ieder moment aanpassen.

 

Juridisch

Zorgvergelijker.nl is onderdeel van Conceptworks VOF ingeschreven bij Kamer van Koophandel te Arnhem KVK 64068919

 

Meer dan 80.000 bezoekers hebben al gebruik gemaakt van Zorgvergelijker.nl