De zorgvergelijker

Het vergelijken van je huidige zorgverzekering met andere zorgverzekeringen voor 2023 kan lonen. Met het grote aantal zorgverzekeraars en een nog ruimer aanbod aan aan polissen, is het aanbod van zorgverzekeringen enorm. Met de zorgvergelijker maak je stapsgewijs op ee overzichtelijke wijze een vergelijking van zorgverzekeringen. Hiermee is het mogelijk om geld te besparen en eventueel over te stappen van zorgverzekeraar.

Start nu met vergelijken met het invullen van de zorgvergelijker!


Snel eenvoudig vergelijken

Snel en eenvoudig vergelijken

In enkele stappen een uitgebreide                vergelijking  van zorgverzekeringen

Onafhankelijk en overzichtelijk

Onafhankelijk en overzichtelijk

Geavanceerde vergelijkingsmodules                              met correcte en kwalitatieve data

Bespaar geld

Bespaar geld

Bespaar tot 300 euro per jaar op je huidige basisverzekering      

De zorgvergelijker

Waar een huidige zorgverzekering nog goed aansluit, kan de situatie voor het komende jaar veranderen.  Het aanbod van polissen vanuit de zorgverzekeraars is dit jaar weer enorm. Het vergelijken van zorgverzekeringen voor 2023 is daarbij een flinke uitdaging. Wij willen je vanuit Zorgvergelijker.nl daarbij helpen!

Kijk, vergelijk en bespaar

Het vergelijken van je huidige zorgverzekering met alternatieve zorgverzekeringen voor 2023 kan lonen.  Je kunt vaak veel geld besparen door zorgverzekeringen goed te vergelijken en eventueel over te stappen van zorgverzekeraar.  Maar het is hierbij wel belangrijk om te kijken welke voorwaarden jij stelt aan een zorgverzekering. Wil jij je huidige zorgverzekering vergelijken? Dit kan met de zorgvergelijker en/of andere vergelijkers die online te vinden zijn.

Overstappen zorgverzekering

Van alle verzekerden is in tien jaar inmiddels 33 procent een keer overgestapt. Overweeg je over te stappen, dan kan dit tot 31 december van dit jaar. Wanneer je een zorgverzekering afsluit, dan ga je een overeenkomst aan van één jaar. Na dit jaar kun je overstappen op een andere zorgverzekeraar. Na het kiezen van de nieuwe zorgverzekeraar, wordt de oude zorgverzekering automatisch stopgezet. Nadat je het verzekeringsbewijs hebt ontvangen van de nieuwe verzekeraar, dan heb je veertien dagen bedenktijd om je keuze te wijzigen.

Meer weten over de zorgvergelijker?

Wil je meer weten over hoe de zorgvergelijker precies werkt?  Bekijk dan het artikel Hoe gebruik je de zorgvergelijker. Hierin vind je een stapsgewijze toelichting bij de invulling van de vergelijker.  Kijk ook naar de antwoorden op de veel-gestelde vragen-pagina op onze website. Voor inhoudelijke vragen over een zorgverzekering verwijzen we jou door naar zorgverzekeraar.

Help jij Zorgvergelijker.nl?

Heeft dit overzicht van zorgverzekeraars jou geholpen in je zoektocht naar een passende zorgverzekering? Dan waarderen wij het zeer als je dit kenbaar maakt op onze reviewpagina. Dit geeft ons de mogelijkheid Zorgvergelijker.nl meer onder de aandacht te krijgen en je in de toekomst van (nog) betere informatie te voorzien. 

Wat vinden gebruikers van Zorgvergelijker.nl?

Voor het eerst maar eens mijn zorgverzekering vergeleken via deze website. Wist niet dat we zoveel konden besparen (in onze situatie 378 euro). 

Chantal

32, samenwonend

Ook dit jaar gebruik gemaakt van de zorgvergelijker om te kijken of we kunnen besparen op onze zorgkosten. Prettig dat je in een paar stappen een duidelijk overzicht hebt van passende zorgverzekeraars. Scheelt ons bovendien weer in de kosten voor het komende jaar.

Henk

48 jaar, Gezin met twee kinderen

Toevallig op Zorgvergelijker.nl terecht gekomen. Weinig poespas en duidelijke uitleg bij het invullen van de vergelijker.

Bas

19, student

 

Meer dan 80.000 bezoekers hebben al gebruik gemaakt van Zorgvergelijker.nl