Vergelijken zorgverzekeringen 2020

Waar een huidige zorgverzekering nog goed aansluit, kan de situatie voor het komende jaar veranderen.  Met het grote aantal zorgverzekeraars en een nog ruimer aanbod aan polissen, is het aanbod van zorgverzekeringen enorm. Het vergelijken van de zorgverzekeringen voor 2020 is daarbij een uitdaging. 

Kijk, vergelijk en bespaar

Het vergelijken van je huidige zorgverzekering met alternatieve zorgverzekeringen voor 2020 kan lonen.  Als consument kun je veel geld besparen door zorgverzekeringen goed te vergelijken en eventueel over te stappen van zorgverzekeraar. Wil jij je huidige zorgverzekering vergelijken? Dit kan met de zorgvergelijker en/of andere vergelijkers die online te vinden zijn.

Overstappen zorgverzekering

Van alle verzekerden is in tien jaar inmiddels 33 procent een keer overgestapt. Overweeg je over te stappen, dan kan dit tot 31 december van dit jaar. Wanneer je een zorgverzekering afsluit, dan ga je een overeenkomst aan van één jaar. Na dit jaar kun je overstappen op een andere zorgverzekeraar. Na het kiezen van de nieuwe zorgverzekeraar, wordt de oude zorgverzekering automatisch stopgezet. Nadat je het verzekeringsbewijs hebt ontvangen van de nieuwe verzekeraar, dan heb je veertien dagen bedenktijd om je keuze te wijzigen.


Meer dan 80.000 bezoekers hebben gebruik gemaakt van Zorgvergelijker.nl