Nog enkele dagen en we starten weer met het nieuwe jaar.  Traditioneel zijn de dagen voor het nieuwe jaar weer de momenten waarop veel mensen hun zorgverzekering vergelijken. Om zorgverzekeringen nog beter te kunnen vergelijken, heeft Zorgvergelijker.nl de pagina Zorgverzekeraars vergelijken gemaakt met de zorgverzekeraars die dit jaar een zorgverzekering aanbieden.

Zorgverzekeraars vergelijken

Hoewel er een groot aanbod is aan zorgverzekeringen die door zorgverzekeraars worden aangeboden, wordt het overgrootte deel aangeboden door enkele concerns.  Zo bieden  CZ,  Menzis,  VGZ en Zilveren Kruis (Achmea) ruim 85% van alle zorgverzekeringen in Nederland aan. Om meer inzicht te bieden in welke zorgverzekering door welke aanbieder wordt aangeboden, heeft Zorgvergelijker.nl dit jaar de pagina Zorgverzekeraars vergelijken gemaakt. Op deze pagina vind je niet alleen de zorgverzekeraars van de grote concerns, maar ook de kleine aanbieders van zorgverzekeringen. Klik op de specifieke verzekeraar, vind je aanvullende informatie over de zorgverzekeringen die worden aangeboden.

Zorgverzekeringen vergelijken

Het is natuurlijk ook mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken met onze zorgvergelijker. Bekijk, vergelijk en bespaar op jouw maandelijks zorgkosten voor 2020